Rye & Bourbon Tasting: Freitag 26. Juni June 12 2015

Back from the U.S.! In Zusammenarbeit mit Mike’s Whiskeyhandel  präsentiert die American Whiskey Academy erlesene nordamerikanische Ryes & Bourbons.

Back from the U.S.! In collaboration with Mike’s Whiskeyhandel the American Whiskey Academy proudly presents selected North American rye and bourbon whiskeys.

 

  •  Datum/Date: Freitag, 26.Juni 2015 / Friday, June 26th 2015
  • Einlass/Admittance Time: 18.45-19.15 Uhr/6.45-7.15pm
  • Ort/Location: Westenriederstr. 49, 80331 München
  • Teilnahmegebühr/Participation Fee: 60 € per Person

Wir  präsentieren/We present:

  1. McLoughlin & Steel Rye 40 % (zum Anwärmen)
  2. Michter´s Straight Rye 42,4 %
  3. Masterson Straight Rye 10 Yr 46 %
  4. High West Double Rye 46 %
  5. Bib & Tucker Small Batch Bourbon 46 %
  6. Willett Pot Still Reserve Straight Bourbon 47 %
  7. Garrison Brothers Straight Bourbon 47 %
  8. Reece´s Bourbon 50 %
  9. Noah´s Mill Straight Bourbon 57,15 %

Nachschlag offen!

Diese Präsentation mit ausgedehnten praktischen Demonstrationen wird etwa von 19 Uhr bis Mitternacht dauern. Da die Anzahl der Teilnehmer begrenzt ist, bitten wir um baldmöglichste Anmeldung. Wir empfehlen die Anfahrt mit der S-Bahn. Von der Haltestelle Isartor sind es nur wenige Schritte!

The presentation plus extended practical demonstrations will last from 7 pm to approx. midnight. As the number of participants is limited, please reserve online at your earliest convenience. We recommend to arrive with the  S-Bahn (Munich subway). The S-Bahn station Isartor is only  a couple of steps away from the city rail station!

Bitte online anmelden! / Please reserve online!